Algemene voorwaarden ("Voorwaarden")

Laatst bijgewerkt: 26-04-2021

Lees deze Algemene voorwaarden ("Voorwaarden", "Algemene voorwaarden") zorgvuldig door voordat u de website https://dekaasstolp-winkels.nl (de "Service" gebruikt) ") beheerd door De Kaasstolp (" ons "," wij "of" onze ").

Uw toegang tot en gebruik van de Dienst is afhankelijk van uw aanvaarding en naleving van deze Voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers, gebruikers en anderen die toegang hebben tot of gebruik maken van de service.

Door de Service te openen of te gebruiken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Voorwaarden. Als u het niet eens bent met een deel van de voorwaarden, heeft u mogelijk geen toegang tot de Service.

Aankopen

Als u een product of dienst wilt kopen die beschikbaar is gesteld via de Service ("Aankoop"), wordt u mogelijk gevraagd om bepaalde informatie te verstrekken die relevant is voor uw Aankoop, inclusief, maar niet beperkt tot, uw ... (voeg informatie toe)
Het gedeelte Aankopen is voor bedrijven die online verkopen (fysiek of digitaal).

Abonnementen

Sommige delen van de Service worden gefactureerd op abonnementsbasis ("Abonnement (en)"). U wordt vooraf gefactureerd op een terugkerende ... (voeg informatie toe)
Het gedeelte Abonnementen is bedoeld voor SaaS-bedrijven.

Inhoud

Met onze service kunt u bepaalde informatie, tekst, afbeeldingen, video's of ander materiaal ("inhoud") plaatsen, linken, opslaan, delen en anderszins beschikbaar stellen. U bent zelf verantwoordelijk voor de correctheid en rechtsgeldigheid van deze informatie.
Het gedeelte Inhoud is bedoeld voor bedrijven waarmee gebruikers inhoud op hun websites of apps kunnen maken, bewerken, delen en maken.

Links naar andere websites

Onze service kan links bevatten naar websites of services van derden die niet het eigendom zijn van of worden beheerd door De Kaasstolp


De Kaasstolp heeft geen controle over en neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van websites of services van derden. U erkent verder en gaat ermee akkoord dat De Kaasstolp niet verantwoordelijk of aansprakelijk is, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerd veroorzaakt te zijn door of in verband met het gebruik van of vertrouwen op dergelijke inhoud, goederen of services die beschikbaar zijn op of via dergelijke websites of services.

Veranderingen

We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken deze voorwaarden op elk moment te wijzigen of te vervangen. Als een herziening wezenlijk is, zullen we proberen om dit tenminste 14 dagen van tevoren te melden voordat er nieuwe voorwaarden van kracht worden. Wat een materiĆ«le verandering inhoudt, wordt naar eigen goeddunken bepaald.

Contact opnemen

Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact met ons op.